2019-ben (is) támogassa adója 1%-ával alapítványunkat!

Kérjük, 2019-ben támogassa Ön is adója 1%-ának felajánlásával alapítványunk postás szakmatörténeti és közösségi tevékenységét!

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2018-ban előző évi jövedelemadójuk bevallásakor alapítványunk részére ajánlották fel adójuk 1%-át! Segítették vele a postás szakma emlékeinek és hagyományainak ápolását és széles körű népszerűsítését. A 2018. évi tevékenységünkről itt, a dapta.hu  honlapon talál részletes tudósításokat.

Így ajánlhatja fel adója 1 százalékát

1. Letölthető nyomtatványon

Erről az oldalról letöltheti a 18EGYSZA jelű NAV-nyomtatványt, amiben a kedvezményezett civil szervezet rovatba már be is írtuk a Dél-alföldi Postatörténeti Alapítvány adószámát. Önnek csak a személyes adatait kell kitölteni és elküldeni a nyomtatványt a NAV címére.

18EGYSZA nyomtatvány letöltése

Kitöltési útmutató

Mentse le a rendelkező nyomtatványt a számítógépére, nyomtassa ki, egészítse ki a személyes adataival, és – a jövedelemadó-bevallásával együtt vagy attól függetlenül – lezárt postai borítékban adja fel postán a NAV címére, vagy nyújtsa be személyesen (esetleg meghatalmazott útján) a NAV legközelebbi ügyfélszolgálatán, legkésőbb 2019. május 20-áig.

2. Elektronikus nyomtatványkitöltővel

A NAV honlapjáról (www.nav.gov.hu) elérhető, webalapú kitöltő-, ellenőrző program (WebNYK) segítségével is lehetősége van rendelkezni.
Bővebb információ és útmutató itt:  WebNYK-útmutató.
WebNYK „1+1 százalék”  nyomtatványkitöltő oldal

Kitöltés után az elkészült bevallás kinyomtatható és postai úton beküldhető vagy beadható személyesen a NAV Ügyfélszolgálatán. Továbbá lehetőség van kiexportálni a kitöltött bevallást az ÁNYK program számára is olvasható XML formátumban, illetve lehetőség van importálni kitöltött bevallásokat ugyanezen XML formátumból.

Támogatását előre is köszönjük:

Dél-alföldi Postatörténeti Alapítvány
Tóth László kuratóriumi elnök