2021-ben is támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!

Kérjük, 2021-ben (is) támogassa személyi jövedelemadója (SZJA) 1%-ának felajánlásával alapítványunk postatörténeti és közösségi tevékenységét!

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2020-ban előző évi jövedelemadójuk bevallásakor alapítványunk részére ajánlották fel adójuk 1%-át! Elősegítették vele a postás szakma emlékeinek és hagyományainak ápolását és széles körű népszerűsítését.

 

 

Így ajánlhatja fel adója 1 százalékát

 

Az alábbi letölthető nyomtatványon

Erről az oldalról letöltheti a 20EGYSZA jelű NAV-nyomtatványt, amiben a kedvezményezett civil szervezet rovatba már be is írtuk alapítványunk adószámát: 18475070-1-06. 

 

Mentse le a nyomtatványt a saját számítógépére, nyomtassa ki, majd írja be a személyes adatait, és – a jövedelemadó-bevallásával együtt vagy attól függetlenül – lezárt postai borítékban adja fel postán a NAV címére, vagy nyújtsa be személyesen (esetleg meghatalmazott útján) a NAV legközelebbi ügyfélszolgálatán, legkésőbb 2020. május 20-áig.

További lehetőségek

  • Amennyiben a munkáltatója vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, adja át lezárt borítékban a munkáltatónak (a borítékon a leragasztást több helyen is írja alá, hogy a NAV-nál lássák, a lezárás sértetlen maradt).
  • a nyilatkozatot elektronikus úton is beküldheti az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével, vagy
  • az ÁNYK keretprogramban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 19EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

További információk a NAV honlapján, itt találhatók

 

Támogatását előre is köszönjük!

Tóth László
kuratóriumi elnök